Despre Mine

Bine ai venit in biroul meu virtual, si-n energia mea care este reala si nu virtuala.

Am creat acest spatiu intim si privat, buticul meu de lux, locul in care eu aduc magia in viata mea si a ta.
Eu sunt Madalina si aici vreau doar sa-ti spun mai putine si sa avem timp sa ne cunoastem pe parcurs, daca si tu simti valoros. Eu stiu cine sunt si ce ofer, insa mi-as dori sa simti si tu valoarea pentru tine.

Sunt mama de 3 pui, sotie fericita si implinita si o femeie cu multa experienta de viata la cei 43 de ani.

In aceasta lume grabita, in care alergam peste tot, pentru toate si nimic, eu am simtit sa-mi pretuiesc munca, si sa adun toate resursele mele, toate serviciile, toate articolele pretioase si tot ce voi crea, aici in Boutique meu, intim, de lux.

Pretuiesc viata, si timpul si-mi pretiesc munca si te pretuiesc si pe tine. Si sigur este mai simplu pentru amandoua, sa ne intalnim aici, in biroul meu de pe site si email.

Boutique meu este elegant, dar simplu si profund si tot ce creem aici, este fix pentru tine, „custom made”, individual si personalizat, cu multa consistenta si profunzime.


Asta este si filozofia mea de viata : SIMPLITATE, BUCURIE, FAMILIE, TIHNA, PROSPERITATE, LIBERTATE, USURINTA, DIVINITATE.

Adoor sa ghidez femeile catre sufletul lor

Adoor sa-mi onorez viata si nevoile, adooor sa am timp pentru mine si familia mea.

Adoor sa ghidez femeile catre sufletul lor, pentru a fi bine cu ele si astfel sustin cat mai multe familii, sa aiba relatii armonioase, fericite si implinite, sa recreem ideea de camin in acest secol.

Familia este celula vie a societatii, de aici construim totul.

Aduc blandetea in viata ta

Unul din darurile mele cele mai mari, este sa aduc blandetea in viata ta, o practic eu, cu mine, te invat si pe tine sa o practici si apoi, sa o predai familiei tale.

Blandetea mi-a fost mereu un partener de drum remarcabil, este magica atingerea ei.

Sunt omul care are nevoie de experiente, si nu de lucruri. Am ajuns la flozofia asta dupa multa chin si alergatura, dar acum stiu cu tarie cine sunt.

Indiferent din ce rol actionez, de mama, sotie, femeie stiu ca sunetul si vorba dulce mult aduc si caldura iubirii transmise face minuni.

Rolul care ma implineste cel mai mult este cel de mama. Mi l-am dorit enorm si a venit cu multe lectii, voi povesti pe larg in sectiunea de BLOG.

Aliniere minte, sufletul si corp.

Adoor sa calatoresc cu familia mea.

Sunt o sustinatoare a sanatatii si longevitatii si incurajez mereu oamenii, spre miscare si hrana „hranitoare” pentru minte, corp si suflet.

Eu personal, practic yoga si pilates si zilnic fac miscare in aer liber. Le consider mari binecuvantari si dovezi de iubire de sine autentica.

Sunt o femeie care a experimentat mult durerea si tristetea si epuizarea ( prin alergarea asta a vietii) si acum ma bucur si ma mandresc ca mi-am construit o viata plina de usurinta, relaxare si bucurie.

Aici m-a ajutat enorm sa-mi aliniez mintea cu sufletul si corpul.

Am inceput prin a fi total deconectata de corp, de a trai doar de la gat in sus, adica doar in corp. Si erau multe ganduri si frici si limitari ca doar asa stiam si a fost perioada in care actionam cu multa greutate si presiune fizica si psihica, cu mult control si perfectionism ca doar asa credeam ca pot reusi in viata.

Apoi a fost perioada in care am inceput sa lucrez cu propriile ganduri si limitari si frici. Am inteles destul de repede ca actiunile mele vin din gandurile mele. Daca e frica si limitare, si stres…si…si…nu pot actiona maret.

Insa procesul sa-mi provoc gandirea, sa-mi inteleg mecanismele si tiparele si sa actionez diferit, a fost lung si greu.

Si nu s-a terminat 😊

Asta sa stii si tu, sa nu pui presiune pe tine, dar sa faci pasi mici zilnici, constienti si in Prezenta.

Apoi asa, usor usor, am inceput sa ma apropii de Dumnezeu, sa ma conectez si cu sufletul, si sa-l ascult.

Si apoi sa cobor in corp.

Sa pot simti orice decizie, actiune, gand.

Mintea imi creeaza propriile experiente si sunt prietena cu ea, sa ma duca unde vreau eu, nu ea 😊

Meditatia imi este unul din ghizii supremi si face parte din ritualul meu.

Ador eleganta si simplitatea si lucrurile de calitate, putine si extrem de bune, in materie de haine si bijuterii.

Iar ingrijirea tenului si machiajul, care-mi pune in evidenta frumusetea naturala, sunt hobby-urile mele de suflet. Si am si un business din asta, si pregatirea necesara ca si specialist.

Iubesc increderea pe care un ten sanatos, frumos si machiat elegant, ti-o da. Nu cred in masti de niciun fel. Am avut si eu mii, unele puse constient, unele inconstient.

Dar ma simt atat de libera, ca le-am descoperit si indepartat pe cele mai multe.
Si sunt libera, sa fiu cine sut, sis tiu cine sunt si nu mai caut validari in exterior, ca eu stiu cine sunt.

Un suflet extraordinar care se bucura de viata ei frumoasa, pe care si-a co-creat-o cu Divinitatea, alaturi.

Dumnezeu atinge sufletele oamenilor prin mine, pun o samanta de ceva maret prin fiecare atingere.

Cu iubire si recunostinta,
Madalina
Scroll to Top